Europa producatorilor de haine de bebelusi.

Europa este noa noastra piata de desfacere si desi multi dintre noi credem ca am fost cuceriti pentru a deveni doar o piata de consum, mai sunt si putini producatori care cred ca putem razbi prin munca si strategie si pe piata din europa. Producatorii de haine de bebelusi sunt acei producatori care isi dau seama de potentialul imens pe care il are piata. Este foarte greu pentru tinerele mamici sa isi imagineze cate de mult se vor mari cheltuielile o data cu aparitia bebelusului.

Doar atunci cand treci de primele 3 luni si vezi ca totul devine mic de la o saptamana la alta, incepi sa gandesti strategic si sa te orientezi catre solutii mai viabile. Producatorii de haine de bebelusi vin cu oferte si cu tot felul de solutii pentru a sustine aceasta perioada, dar ca orice comercianti vor sa castige o suma mare de bani pentru acelasi efort.

Brandurile costa mult desi bebelusiul nostru nu este un brand. Haine bebelusi no brand asta as vrea sa avem, doar haine de calitate si haine pe care le poti comanda dupa un plan. Un plan de 3 ani in care sa nu mai existe griji legate de aspecte de imbracaminte si sa existe griji legate de sanantatea fizica si psihica a copilului. Cred ca statul ar trebui sa sponsorizeze iarasi acest minim necesar si prin tichete targetate nu doar prin alocatii care de multe ori se duc pe nevoile parintilor nu pe nevoile bebelusilor.